Uw website is nooit klaar!

Wanneer je een mooie website online hebt staan is het ook belangrijk dat de website up to date blijft. Ook daarmee kunnen wij je helpen. De markt van je bedrijf zal veranderen, en de website zal daar met mee moeten veranderen.

Wij staan voor jou klaar om je te helpen met content management. Maar wij zorgen er ook voor dat de software up to date blijft om te voorkomen dat je website bijvoorbeeld gehackt wordt. Ook geven wij passende nazorg door onder andere dagelijks een back-up van de website te maken. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat je misschien belangrijke content verliest!

  • Onder andere expert in:

  • Google analytics
  • Beveiligingssoftware
  • Altijd up to date
  • Ondersteuning van uw website

Aanpassingen aan uw website

Wanneer de website online staat is het werk voor ons nog niet klaar. Na het online zetten van de website zorgen wij er ook voor dat de inhoud up to date blijft en met zijn tijd mee gaat.

Nieuwste software voor uw website

Wij zorgen ervoor dat je website met de tijd meegaat en voeren regelmatig updates voor de software uit. Belangrijk omdat je hiermee onder andere voorkomt dat je website gehackt wordt.

Tijdige backups van uw website

Onze nazorg bestaat ook uit het dagelijks maken van back-ups van je website. Zo is het risico dat je belangrijke content kwijt raakt minimaal.

Uitgelichte opdrachten

website ontwikkeling Danie de Jong Hoveniersbedrijf
flybaord webshop ontwikkeling
website ontwikkeling Foamfinger