Meer dan een mooie website!

Wanneer je een bedrijf hebt, of je nu starter bent of al een tijdje een bedrijf hebt, dan wil je het liefste met het bedrijf bezig houden. Maar een website kan niet uitblijven, dat is tegenwoordig net zo belangrijk als het bedrijf zelf.

Een website ontwikkelen en bijhouden is voor jou misschien een last. Voor ons is dat een lust!
Wij zijn specialist op het gebied van website ontwikkeling. Maar dat niet alleen, wij zorgen er ook voor dat jouw website goed te vinden is via google, dat de servers onderhouden worden, dat de site ook via mobiel goed functioneert. Kortom, jij zorgt voor het bedrijf, wij zorgen voor jouw online visitekaartje.

  • Onder andere expert in:

  • E-mail/web hosting
  • SEO Optimalisatie
  • Online voor alle apparaten
  • Google

Toegankelijk voor alle apparaten

Tegenwoordig kijken mensen niet alleen meer via de computer naar een website. Veel mensen kijken ook via hun mobiel of tablet. Wij zorgen ervoor dat de website er op alle apparaten goed functioneert.

Richtlijnen van Google en SEO

Wij zorgen dat u te vinden bent via Google, wij zijn expert in SEO en zorgen ervoor dat een bedrijf volgens de richtlijnen van Google en SEO makkelijk vindbaar is.

E-mail/Web hosting en Domeinnaam

Geen zorgen over een domeinnaam of web hosting. Wij kijken wat beschikbaar is en zorgen ervoor dat het beschikbaar blijft. Ook een e-mail account nemen wij voor onze rekening.

Uitgelichte opdrachten

website ontwikkeling Danie de Jong Hoveniersbedrijf
flybaord webshop ontwikkeling
website ontwikkeling Foamfinger