Uw doelgroep bereiken

Het opzetten van uw bedrijf en het juiste visitekaartje ontwikkelen is deel van uw marketingstrategie.

Echter zal er niemand naar uw website komen als u verder geen actie onderneemt. Uw klanten weten immers niet van uw bestaan af.

BESICOM kan u volledig ontzorgen bij het ontwikkelen van een marketingstrategie en deze ook voor u uitvoeren. Denkt u hierbij onder andere aan het schrijven en versturen nieuwsbrieven, zoekmachine optimalisatie en (online) advertenties.

  • Onder andere expert in:

  • Google analytics
  • Top notch beveiligingssoftware
  • Binnen 24uur
  • Ondersteuning

Online marketing

Uw online visitekaartje is ontwikkeld, dan wilt u natuurlijk dat deze up-to-date blijft en deze voldoet aan de veranderende markt. Denkt u hierbij niet alleen aan het onderhouden van de servers, maar ook aan content management.

Lokale marketing

Uw bedrijf online op de kaart zetten is waar wij goed in zijn. We stappen in uw schoenen, ontwerpen iets cools, duidelijk voor de bezoeker en geschikt voor mobiel. Wij zorgen dat het werkt!

Email en Nieuwsbriefcampagne

Het opzetten van uw bedrijf en het juiste visitekaartje ontwikkelen is deel van uw marketingstrategie. Denkt u hierbij onder andere aan het schrijven en versturen nieuwsbrieven, zoekmachine optimalisatie en (online) advertenties.

Uitgelichte opdrachten

website ontwikkeling Danie de Jong Hoveniersbedrijf
flybaord webshop ontwikkeling
website ontwikkeling Foamfinger