Uw doelgroep bereiken

Naast het opzetten van een bedrijf is een online marketing campagne ook van belang. Mensen zoeken steeds meer via het internet, en dat is waar je gevonden wilt worden! Wanneer het bedrijf niet te vinden is via zoekmachines zullen de klanten ook weg blijven.

Wij helpen met het ontwikkelen en uitvoeren met een passende marketingstrategie. Wij zorgen ervoor dat het bedrijf goed te vinden is via zoekmachines. Maar wij zorgen er ook voor dat mensen online advertenties zien en wij helpen bij het schrijven en versturen van nieuwsbrieven.

  • Onder andere expert in:

  • Compleet online marketing plan
  • Vindbaarheid bij de juiste doelgroep
  • Niewsbriefcampagnes
  • Online vindbaarheid

Online marketing

Wij zijn expert in het maken van een online marketing plan. Wij kunnen er dan ook voor zorgen dat je bedrijf online optimaal vindbaar is via zoekmachines en andere media.

Lokale marketing

Wil je meer lokale klanten naar je bedrijf trekken maar heb je geen idee hoe? Geen zorgen! Wij weten precies hoe we jouw bedrijf kunnen laten opvallen met lokale marketing.

Email en nieuwsbriefcampagne

Klanten behouden is ook een belangrijk onderdeel van een online marketingplan. Wij helpen met het opzetten van een nieuwsbriefcampagne die perfect bij jouw bedrijf past.

Uitgelichte opdrachten

website ontwikkeling Danie de Jong Hoveniersbedrijf
flybaord webshop ontwikkeling
website ontwikkeling Foamfinger