Meer klanten en zichtbaarheid voor uw bedrijf

Natuurlijk bouwen wij websites en webshops en verzorgen daar omheen ook de grafische werkzaamheden. En ook, wij kunnen de gehele online marketing strategie van een bedrijf uitvoeren. En bij ons kun je terecht voor support op en het beheren van hun website. Maar waar men bij ons in de basis voor terecht kunt is: het vergroten van de kansen. En dan vooral online.

Wij willen er alles aan doen om uw bedrijf of project (online) succesvol te maken. En daarvoor zijn een aantal zaken belangrijk: kundestrategie en inzet.

Kunde, strategie en inzet zorgen er, samen met onze onderstaande diensten, voor dat u de de grootste kans hebt om online te scoren. Wij gaan voor de kwaliteit!

 • En waarom BESICOM?

 • Al uw webdiensten bij één bedrijf
 • Een ervaren & betrouwbare partner
 • Denkt mee en vooruit
 • Een 100% tevredenheidsgarantie
 • Een prettig gesprek

  Tijdens een vrijblijvend gesprek maken we eerst nader kennis. We horen graag over jouw organisatie, de dingen die jullie doen en jullie wensen voor de nieuwe website.

 • Planning

  planning Tijdens een vrijblijvend gesprek maken we eerst nader kennis. We horen graag over jouw organisatie, de dingen die jullie doen en jullie wensen voor de nieuwe website.

 • Een project op maat

  We verdiepen ons helemaal in jullie branche en jullie organisatie, de website moet uitstralen wie jullie zijn. Dit wordt allemaal gedaan met jullie klanten in gedachten, dit zijn uiteindelijk de echte gebruikers van de website.

 • Ontwikkeling

  Tijdens een vrijblijvend gesprek maken we eerst nader kennis. We horen graag over jouw organisatie, de dingen die jullie doen en jullie wensen voor de nieuwe website.

 • Oplevering

  Wij verzorgen de gehele oplevering van de website. We vragen jouw gewenste domeinnaam aan, of verhuizen je oude website. Voordat je het weet staat je nieuwe website online en is deze door iedereen te bezoeken.

 • Nazorg

  Na de oplevering houden we contact. We staan klaar om vragen te beantwoorden en geven tips. Samen gaan we voor het beste resultaat!

Website/webshop ontwikkeling

Uw bedrijf online op de kaart zetten is waar wij goed in zijn. We stappen in uw schoenen, ontwerpen iets cools, duidelijk voor de bezoeker en geschikt voor mobiel. Wij zorgen dat het werkt!

Meer informatie

Website support en onderhoud

Uw online visitekaartje is ontwikkeld, dan wilt u natuurlijk dat deze up-to-date blijft en deze voldoet aan de veranderende markt. Denkt u hierbij niet alleen aan het onderhouden van de servers, maar ook aan content management.

Meer informatie

Grafisch ontwerp

U kunt ons benaderen voor het ontwerpen van losse onderdelen maar ook voor het ontwikkelen van uw volledige huisstijl, hierbij kunt u onder andere denken aan uw logo, visitekaartjes, offertes, brochures en flyers.

Meer informatie

Marketing

Het opzetten van uw bedrijf en het juiste visitekaartje ontwikkelen is deel van uw marketingstrategie. Denkt u hierbij onder andere aan het schrijven en versturen nieuwsbrieven, zoekmachine optimalisatie en (online) advertenties.

Meer informatie

We willen u graag helpen, vertel ons over uw nieuwe project !